Nyttig Information

Nyttig information omkring behandlingUnder behandlingen:

Nogle klienter har tildens til svimmelhed eller træthedsfornemmelse allerede mens behandlingen udføres. Dette er normalt og ikke noget man skal være nervøs for. Dog er det en god ide på forhånd at oplyse hvis man har meget let til svimmelhed, da behandlingen så vil udføres med særligt hensyn til svimmelhed.


Efter behandling:

Man bør undgå at drikke koldt vand eller alkohol op til 6-8 timer efter, da behandlingen frembringer varme i kroppen som øger effekten af behandlingen. Derfor bør man også undgå at blive kold samt at tage bad før efter 6-8 timer. Drik dog gerne rigeligt med lunkent eller varmt vand/the.


Reaktionen efter behandlingen kan varriere meget fra person til person. De mest udbredte reaktioner er træthed (både fysisk og psykisk), varme/hedeture, hyppig vandladning, småkvalme  og generel mathed i kroppen. Dette er helt normalt og fortager sig oftest i løbet af de første 6-8 timer. Efter bindevævsmassage samt Gua Sha kan hovedpine forekomme pga udrensning af affaldsstoffer. Drik derfor rigeligt med lunken vand (IKKE KOLDT)


Effekt af behandlingen:

Effekten af behandlingen varrierer alt efter om problemet/smerterne er akut opstået eller har været længerevarende. Er problemet akut opstået mærkes der typisk bedring allerede lige efter behandlingen og efter 1. behandling. Har problemet derimod været længerevarende kan effekten måske mærkes lige efter behandlingen, eller 1-2 dage efter, men så vil effekten svinde igen. I disse tilfælde anbefales flere behandlinger for at få rettet op på problemet. For nogle vil ca. 3-4 behandlinger være nok, og for andre kræver det måske flere behandlinger.

Dog vil jeg altid anbefale minium 2-3 behandlinger for at komme problemet til bunds bedst muligt. Når problemet er løst kan behandlingerne bruges som forbyggende i det interval som føles godt for kroppen.


Særligt om bindevævsmassage, cupping og Gua Sha.

Disse behandlinger kan efterlade røde/blå mærker på kroppen. Dette kan se lidt voldsomt ud hvis man ikke har set det før, men det er helt normlt. Grunden til at mærkerne ses, er at affaldsstofferne udskilles, hvilket ses på huden i form af rød/lilla/blå farve. Farven og mærkerne gør ikke ondt, og de forsvinder i løbet af 3-6 dage.Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere forklaring af ovenstående information.